ارتباط با ما
ورود اعضاء
نقشه سایت
سایت اصلی دانشگاه
متن جستجو را وارد كنيد
۱۴۰۳ جمعه ۱۳ مهر
FR
AR
EN
!!!b1!!!
!!!b1!!!
درباره ما
مدیریت و کارکنان
نقشه مکانی
تماس با ما
آیین نامه و فرم
اساسنامه ناحیه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان
آیین نامه داخلی ناحیه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان
آیین نامه نحوه اداره مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان
آیین نامه ی نحوه ی شکل گیری و اداره ی واحدهای کارآفرینی و نوآوری در دانشکده های دانشگاه اصفهان
فرم شماره 1: معرفی متقاضیان استقرار
فرم شماره 2: تعهدات مالی متقاضیان استقرار
ضوابط پذیرش
مجموعه های مستقر
واحدهای مستقر در ناحیه نوآوری
روابط عمومی
بروشور آشنایی با ناحیه نوآوری
راهنمای ارتباط با ما
ساختارهای حمایتی از نوآفرینها در مسیر تکامل
همانطور که در پستهای پیشین بیان شد، نوآفرین (استارتآپ) یک سازمان موقت است که کالا یا خدمت جدیدی را به منظور خلق ارزش و تولید ثروت ارائه میکند. اساس شکلگیری نوآفرین، پیرامون یک ایده یا کالای جدید باعث میشود تا فعالیت آن با ریسک زیادی همراه بوده و منابع مالی مرسوم، تمایلی به سرمایهگذاری بر روی آنها نداشته باشند. بر همین اساس، ساختارهای حمایتی گوناگونی در زیستبوم کارآفرینی شکل گرفته تا از نوآفرینها حمایت نمایند. در ابتدا، سازمانهای حمایتگر، به صورت اجزاء جدا از هم عمل میکردند مثلا مراکز رشد، بیشتر به تامین دفتر کار اختصاص داشتند، شتابدهندهها مسئول حمایت مالی و خدمات مشاوره و منتورشیپ بودند و پارکها، شرکتهای شکلگرفته در مراکز رشد را در خود جای میدادند تا مراحل بلوغ خود را ادامه دهند. این گسیختگی باعث شد تا یک نام جدید به سازمانهای حمایتگر اضافه شود؛ استارتآپ استودیو. استارتآپ استودیو (Startup Studio) محل و ساختاری است که تمام نیازهای شکلگیری و رشد نوآفرینها را یکجا جمع آورده است. محلی برای شکلگیری ایده، تیم و فضایی که ایده را به پیش برده و مدل کسبوکار را پس از طراحی، پیاپی اصلاح کند و سرمایهگذاری که نیازهای مالی طرح را تامین نماید. این مدل حمایتی بهترین شکل حمایت است که معمولا توسط سرمایهدارانی تاسیس میگردد که علاقهمند هستند بر روی نوآفرینها سرمایهگذاری نمایند. کمکم، صاحبان ایده و تیمها پیرامون این امکانات تجمیع شده، مستقر خواهند شد و بیشتر حمایتها را به صورت یکجا دریافت خواهند کرد.
اگرچه تعدد نامها برای ساختارهای حمایتی باعث شده تا افراد کارکشته هم مرز مشخصی بین این ساختارها تشخیص ندهند، اما به نظر میرسد جمع آمدن همهی نیازها در یک محل میتواند مسیر پاگیری و رشد نوآفرینها را آسان نماید. بدین معنا که فضای کار اشتراکی، کافههای فناوری و این قبیل مکانها برای تبادل نظر تیمها با یکدیگر و صاحبان صنایع و مجموعههای بزرگ خصوصی و دولتی برای شکلگیری ایدههای جدید، گروه مشاوران و مربیان برای کمک به تیم برای طراحی و اصلاح مدل کسبوکار، کارگاههای فنی برای ساخت نمونههای اولیه در صورت نیاز، حمایتگران مالی مانند شتابدندهها و یا صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر برای حمایت مالی و در نهایت حضور شرکتهای بزرگ برای خرید و یا استفاده از کالا و خدمات تولیدشده، میتواند یک بسته جامع و کامل برای ایجاد نوآوری و خلق ثروت ایجاد کند.
ناحیهی نوآوری دانشگاه اصفهان واجد همهی این نیازها در یک مکان است. مرکز رشد بهعنوان محلی برای استقرار هستهها و شرکتهای نوآفرین، شتابدهندهها برای حمایت مالی، شبکه کارشناسان و مربیان برای حمایتهای لازم، فضاهای اشتراکی برای تبادل نظر و کار گروهی، فبلب و مجتمع کارگاهی برای ساخت نمونهی اولیه و حضور شرکتهای بزرگ صنعتی، مجموعهی منحصربهفردی را در قلب تجاری شهر شکل داده که میتواند قلب تپندهی ثروتآفرینی دانشبنیان و نوآفرین در استان و کشور باشد.
برای مشاهده اطلاعات بیشتر
کلیک
نمایید.
تاریخ به روزرسانی:
1401/02/24
تعداد بازدید:
430
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اصفهان
می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal